miercuri, 13 martie 2013

REGULAMENTUL DE PARTICIPARE LA CONCURSUL FREEBETS




Prezentul Regulament este proprietatea Free Bets (denumită în continuare: "Organizator").
Toate predictiile primite de către Organizator vor fi valabile doar dacă Regulamentul a fost respectat.
Nu trebuie sa platiti nimic sau sa depuneti vreo suma de bani.
Acest concurs este guvernat de regulamentul concursului (" Regulament "). Prin participarea la acest Concurs, fiecare participant intelege sa respecte acest Regulament, incluzand eligibilitatea de a aplica , si intelegerea rezultatului. Concursul respecta legile in vigoare .
Prezentul Concurs nu este în niciun fel sponsorizat, aprobat, administrat , sau asociat cu Facebook. Orice întrebări, comentarii sau reclamații cu privire la promovarea va fi direcționat către Organizator, nu catre Facebook.
ELIGIBILITATE
Concursul este destinat cetatenilor tuturor tarilor ale caror legi nu interzic participarea la astfel de Concursuri, si a caror varsta le da dreptul conform legilor statelor respective sa participe. Organizatorul are dreptul de a verifica eligibilitatea fiecarui participant.
Modul de Participare
Puteți Participa prin Pagina Organizatorului de pe Facebook, prin Aplicația destinata acestui Concurs. Participanții trebuie să completeze toate câmpurile obligatorii din formularul de înscriere. După trimiterea informațiilor cerute pe formularul de inscriere, participantul va primi confirmarea participarii la Concurs.
Participarea la Concurs se poate face cu 5 minute inaintea orei de incepere a primului eveniment.
SELECTIA CASTIGATORULUI
Toate Aplicatiile primite în timpul perioadei de depunere vor fi adunate într-o bază de date de la sfârșitul perioadei de depunere. Castigatorul va primi 100 Euro. In cazul mai multor castigatori, Premiul se va imparti in mod egal.
Câștigătorii vor fi anunțați in cel mai scurt timp , iar instrucțiunile pentru obtinerea premiului vor fi trimise la adresa de e-mail furnizate pe formularul de înscriere. Fiecare participant este responsabil de monitorizarea corespondentei electronice legate de obtinerea Premiului sau alte comunicari legate de acest tombolă. În cazul în care un Câștigător nu poate fi contactat de Organizator în termen de treizeci (30) zile, folosind datele de contact furnizate la momentul participarii la Concurs, sau în cazul în care premiul este returnat ca neputând fi livrat, Câștigătorul va pierde Premiul. La cererea Organizatorului, Câștigătorul poate fi obligat să dea o declarație de eligibilitate. În cazul în care un Câștigător nu respectă aceste reguli oficiale,va fi descalificat.
CASTIGATORUL TREBUIE SA CONTACTEZE SA CONTACTEZE ORGANIZATORUL IN TERMEN DE 30 DE ZILE PE PAGINA DE FACEBOOK PENTRU A STABILI DETALIILE DE OBTINERE A PREMIULUI.
PREMII :
Premiul este de 100 EURO. Acesta se acorda cu respectarea Regulamentului de participare.Se acorda in cazul in care predictiile pentru toate evenimentele afisate sunt corecte.
Cheltuieli incidentale și toate celelalte costuri și cheltuieli, care nu sunt enumerate ca parte a unui premiu în prezentele Reguli Oficiale și care poate fi asociat cu atribuirea, acceptarea, primirea și utilizarea tuturor sau orice parte a Premiului acordat sunt în mod exclusiv responsabilitatea, respectiv al Organizatorului.Toate taxele statale și locale asociate cu primirea sau folosirea oricărui premiu ESTE RESPONSABILITATEA CASTIGATORULUI.
LIMITĂRI SUPLIMENTARE
Premiul este netransferabil. Nu este permisa echivalarea sau substituirea premiului. Organizatorul sau subsidiare a acesteia, respectiv filiale, agenții șau reprezentanții nu sunt responsabili pentru eventualele erori tipografice sau de altă natură, în oferta prezentata, erori de imprimare sau în orice postare de pe internet ce contravin prezentelor Reguli Oficiale , in selectarea și anunțarea fiecărui câștigător, ori distribuirea oricărui premiu. Orice încercare de a altera continutul este nelegală fiind sub rezerva unei acțiuni legale a Organizatorului. Organizatorul își rezervă dreptul de a denunta, suspenda sau modifica Regulamentul, fără preaviz, precum și pentru orice motiv, inclusiv faptul că sponsorul stabilește că Concursul nu poate fi efectuat conform planificării sau a existentei unui virus, bug, alterarea continutului ofertei printr-o intervenție neautorizată, tehnica , eșec sau din alte cauze ce nu sunt sub controlul Organizatorului si distorsioneaza administrarea, securitatea, corectitudinea, integritatea Concursului. În cazul în care orice manipulare sau interventie neautorizata se produce, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula aplicarile suspecte în cauză. Organizatorul, respectiv filialele, agenții și reprezentanții, precum și orice rețea de telefonie sau furnizori de servicii, nu sunt responsabili pentru transcriere incorectă sau inexactă a informațiilor de intrare, sau pentru orice eroare umană, defecțiune tehnică, pierdute sau întârziate de transmitere a datelor , omisiune, intrerupere, stergere, defectare a liniei sau funcționarea necorespunzătoare a oricărui echipament de telefonie, computer din rețea, sau software, imposibilitatea de a accesa orice site sau serviciu online sau la orice altă eroare, umana sau de altă natură.
Organizator
Free Bets