marți, 21 august 2007

TOP 10 Vacante pentru barbatii single

la plaja in 2
margarita island
club in ayia napa
plaja in cipru
hedonims 2
plaja izolata
waiting for you
miami girl
street party
miami florida night
red bull si fete frumoase
room for you
baranquilla staff
fete din Barranquilla 1
discoteca in Rejkavik
vikings resort team
Vickings Resort

In articolele de pana acum am oferit informatii folositoare diverselor tipuri de turisti, de la cei ce cauta relaxare la petrecareti sau amatorii de sporturi. Ne-am adresat atat barbatilor cat si femeilor. De data aceasta, poate si pentru ca articolul principal din aceasta editie este unul dedicat pasiunii pentru ciocolata, ne-am decis sa publicam un articol dedicat in special barbatilor.

Vom incerca sa va prezentam in continuare cateva locuri unde barbatii singuri in cautare de fete frumoase si distractie se pot simti ca in Paradis. Cu siguranta multi dintre noi ar putea spune ca Bucurestiul, Mamaia sau chiar Costinestiul ar putea fi locuri perfecte pentru asa ceva, dar ce spuneti de ceva mai original? Poate vreti sa "evadati" departe de prietena sau sunteti pur si simplu "single & looking" si abia asteptati sa intalniti o frumusete exotica menita sa va ofere cateva clipe de neuitat, in orice caz, acest articol este dedicat barbatilor care cauta o vacanta cu adevarat "hot"... Iata deci un TOP 10 al celor mai speciale destinatii pentru turistii single:

10. Insula Margarita, Venezuela
Perla Caraibelor, aceasta micuta insula sud-americana este locul perfect pentru un barbat pornit intr-o asemenea misiune. Ai tot ce ai putea dori : soare, plaje, baruri si, evident, femei frumoase. Nu ne referim aici numai la localnice, multe dintre ele inalte, bronzate si extrem de frumoase (stim cu totii ca Venezuela a castigat de atatea ori Miss World), dar totodata turiste care sunt deasemenea venite aici cu gandul la aventura.... Asta poate si dat fiind faptul ca pe insula impletirea traditiilor vechi cu punctele de atractie moderne (aici incluzand si costumele de baie minuscule) te face sa te simti foarte binedispus(a).
Cand nu sunteti la agatat pe plaja, viata de noapte din Porlamar sigur va va da ocazii destule pentru a nu va intoarce singuri in camera. Cluburile de noapte si barurile de aici sunt renumite pentru atmosfera nebuna intretinuta de frumusetile locale.
Obligatoriu: Vizitati plaja Caribe, unde restaurantele iti ofera oportunitati de a intalni turiste sau venezuelence "pofticioase".

9. South Beach, Miami, Florida
Absolut nelipsita de pe lista trebuia sa fie South Beach, Miami. La fel de nebuna ca o statiune tropicala, atmosfera aici e un pic diferita. Aici turistii se pot "lipi" devenind "prieteni ocazionali de plaja" la un joc de volei, dupa care pot incerca un restaurant trendy, pentru ca mai apoi sa se pregateasca pentru o noapte nebuna intr-unul din multele cluburi.
Vei putea intalni multe celebritati care vin aici ca la o Mecca a petrecerilor si, daca vrei "bautura si femei" ai nimerit unde trebuia. In afara plajelor si a cluburilor renumite, poti pastra putin timp si pentru shopping sau vizitarea orasului.
Obligatoriu: Ia masa la restaurantul Bed, unde vei fi servit - unde altundeva? - in pat, ascultand seturile unor DJ cunoscuti sau formatii live.

8. Koh Phangan, Tailanda
Daca dezmat sau un "pescuit" rapid este ceea ce cautati, atunci aceasta insula din Asia de sud-est este locul ideal. Este perfecta nu numai pentru cele 30 de plaje, dar de asemenea pentru ca ramane neatinsa de turismul de masa. Mai degraba decat hoteluri de cinci stele, aici poti sta in bungalouri sau casute. Coasta insulei inca are portiuni de nisip necalcate de om, perfecte ca sa va faceti de cap in doi.
Surprinzator, dar nu marea perfecta si plajele au facut din aceasta insula "cartierul general" al barbatilor la vanatoare de femei, ci petrecerile ce dureaza nopti in sir. In fiecare luna, Petrecerea de Luna Plina ce dureaza 6 zile (da, sase zile!) atrage peste 10.000 de oameni, majoritatea femei ce cauta o experienta de neuitat.
Obligatoriu: Viziteaza plaja Haad Rin, unde s-a filmat filmul The Beach, pentru frumusetea ei impresionanta.

7. Hedonism II, Negril, Jamaica
Statiune ce se intinde pe aproape 10 hectare, cu facilitati ce intrec orice ofera un restaurant de cinci stele, Hedonism II a devenit una din principalele destinatii pentru burlaci. Acest renume a fost capatat dat fiind faptul ca aici s-a creat o lume de basm, unde plajele idilice sunt stropite cu alcool si petreceri reggae non-stop.
Te vei trezi ca zambesti fara motiv pe parcursul sederii tale aici, pentru ca locul este un adevarat paradis, unde placerea este cuvantul de ordine. De altfel, probabil ca mintea ta nu va putea procesa cantitatea de femei semidezbracate, unse cu ulei de bronzat care roiesc in jurul tau. Asadar, motto-ul tau ar trebui sa fie: fa ce vrei, cu cine vrei, unde vrei. Numai sa stii ce faci!
Obligatoriu:
Cauta un loc retras unde sa "testezi" gradul de confort al unui hamac de doua persoane.

6. Insula Rhodos, Grecia
Socotit de multi cel mai cautat loc din Mediterana, aceasta insula greceasca ofera o gramada de activitati pentru barbatul singur si nu numai. Desigur, poti face o baie de soare pe una din multele plaje, unde femeile fac de obicei topless, dar sunt multe alte optiuni daca te plictisesti de asa ceva. De exemplu daca stai in Rhodos, poti vizita Acropolele si alte vestigii de aici. Excursiile organizate pot fi o oportunitate foarte buna sa intalnesti "ceva special".
Cu toate ca Rhodosul este extraordinar din punct de vedere cultural, petrecerile pe plaja si cluburile l-au facut foarte popular printre tineri. Faceti o plimbare pe strada Orfanidou si veti vedea cat de bine se distreaza grecii zi si noapte.
Obligatoriu: Trageti o fuga pana in Ialissos, unde climatul ideal tot timpul anului si cele mai bune cluburi de pe insula atrag tineriisi fetele frumoase ca un adevarat magnet.

5. Croaziere in Caraibe pentru burlaci
O modalitate mai directa de a intalni femei singure (sau barbati singuri) este sa te inscrii la o croaziera pentru burlaci, unde toata lumea de la bord este cel putin deschisa si prietenoasa, daca nu mai mult. Vei vizita de asemenea locuri incantatoare, cum ar fi Jamaica si Insulele Cayman.
Activitatile organizate de personalul de la bord, create special pentru cei 200 pana la 400 de turisti, va vor da ocazia sa va umpleti "carnetelul rosu" cu o gramada de nume si numere de telefon, iar facilitatile de pe nava vor fi un prilej de relaxare in acele nopti in care nu veti agata nimic.
Obligatoriu: Sunt de vazut festivitatile de Anul Nou la bordul unui vas de croaziera.

4. Reykjavik, Islanda
Iata ca nu e nevoie intotdeauna de plaja si bikini pentru a intalni femeia ideala. Capitala Islandei e o dovada in acest sens, dat fiind faptul ca, in ciuda vremii ingrozitoare de aici, a devenit o destinatie extrem de cautata de petrecaretii din toata lumea. Localnicii adora sa bea si sa petreaca intr-o atmosfera de veselie generala, indiferent ca sunt intr-unul din multele baruri, cluburi sau faimoasele bai termale in aer liber.
Multi burlaci au profitat de oportunitatea de a "testa apele" in Islanda si au fost foarte placut surprinsi: islandezii sunt foarte calzi si prietenosi, iar femeile au acea frumusete scandinava inconfundabila. "Oferta" de la petreceri este la maxim la orele inchiderii (1 a.m. in timpul saptamanii si 4 a.m. in week-end), dar in general oamenii continua sa petreaca, sa bea si sa danseze afara mult dupa rasaritul soarelui.
Obligatoriu: Vizitati Islanda in timpul verii, atunci cand, datorita pozitiei foarte nordice, soarele nu apune niciodata si ca atare petrecerile nu se opresc. Noptti cu adevarat albe in Reykjavik!

3. Barranquilla, Columbia
Nu va saturati de femei cu adevarat "latino"? Atunci nu ezitati sa vizitati acest paradis locuit de "mamacite" sexy si bronzate. Mai sigura si mai putin vizitata decat orice statiune din Columbia, Barranquilla va ofera plaje splendide unde puteti intalni femei ce se autoproclama "cele mai prietenoase din lume".
Sunt destule oportunitati sa intalniti "mamacite" in cluburi si la petrecerile de pe plaja din timpul zilei, dar Barranquilla inseamna mai mult decat atat. Oferta de activitati nautice, hoteluri si restaurante fac agatatul in afara clubului mai usor si mai natural. Multi barbati isi intalnesc chiar viitoarele sotii in acest paradis pe pamant.
Obligatoriu: Vizitati plaja Salgar, unde fetele care joaca volei va vor distrage atentia de la frumusetea oceanului.

2. Ayia Napa, Cipru
Rivalizand reputatia de loc de pierzanie a Ibizei si chiar depasind Ibiza din punct de vedere cultural, Ayia Napa este un vis pentru burlaci. Aici te poti bucura de soare, poti savura delicioasele specialitati mediteraneene, pentru ca mai apoi sa iti pierzi noaptea intr-unul din multele cluburi din oras. Sunt locuri unde poti fi sigur sa agati ceva.
Plaja Nissi, considerata cea mai buna din intreg statul insular, ar trebui sa fie primul loc unde sa-ti incerci norocul, dar nu evita restul orasului, incluzand districtul Paphos, un loc lipsit de salbaticia petrecerilor. Dupa experientele din aceste locuri, iti va deveni evident ca Ayia Napa este visul oricarui burlac.
Obligatoriu: Vizitati parcul acvatic din Ayia Napa, cel mai mare din regiune.

1. Viking's Exotic Resort, Republica Dominicana
Nu e de gluma! Acest loc a fost facut expres pentru a servi burlacii si... nevoile lor. Situata intr-un cadru natural superb reprezentat de cateva insule minunate, aceasta statiune pare un vis. O zi tipica de rasfat include multa sampanie in timp ce trandavesti pe o plaja privata relaxandu-te in compania fetei dorite, in timp ce o cina romantica va este pregatita. Vei avea parte chiar de o petrecere de bun venit, unde vor veni cele mai frumoase femei exotice din lume; fiecare a fost selectata cu grija si special pentru a-ti intampina orice nevoie.
Viking's Resort pare prea bun ca sa fie adevarat. Aici gasesti tot si orice ti-ai putea dori de la o statiune insorita si de la o femeie frumoasa.
Obligatoriu: Piscina cu cascada naturala, aflata fix langa unul din cele patru dormitoare de superlux.

Ce este deosebit de placut in toate aceste statiuni si orasele este ca atmosfera, locuitorii si turistii de aici iti vor transforma foarte repede statutul de burlac sau de single in cel de "insurat"...