marți, 31 ianuarie 2012

Cine te-a scos din lista de prieteni de pe Facebook ?

O nouă aplicaţie pentru browsere de internet, permite utilizatorilor reţelei sociale Facebook să vadă atunci când cineva le-a dat „unfriend", adică i-a scos din lista de prieteni. 

 Aplicaţia este disponibilă pentru orice orice browser de internet, iar utilizatorii pot vedea în cadrul meniului Facebook o bulină roşie în care scrie „-1" de fiecare dată când sunt eliminaţ dintr-o listă. De asemenea, Unfriend Finder menţionează şi utilizatorii care au refuzat o cerere de prietenie.

Scriptul, numit Unfriend Finder este gratuit şi a devenit un succes mondial, persoanele care au cont pe reţeaua lui Zuckerberg dorind de multă vreme să poată să primească atunci când cineva i-a scos din lista de prieteni. Până acum, Unfriend Finder a fost descărcat de peste 44 de milioane de ori.

Programul popular merge atâta vreme cât Facebook nu-şi schimbă codul de programare al site-ului. În acel moment, Unfriend Finder nu va mai putea funcţiona.

Multe asemenea aplicaţii au fost disponibile şi în trecut, dar au fost şi celebre prin mai multe cazuri în care era vorbe de mesaje spam ascunse în spatele lor. Pentru telefoanele mobile cu sistem de operare Android există aplicaţia „Frienemy", dar aceasta costă şi nu oferă simplitatea lui Unfriend Finder.