marți, 3 mai 2011

Misterul morţii doctoriţei de familie din Roşiori se adânceşte. Părinţii nu cred nici varianta sinuciderii, nici a accidentului



Trupul neînsufleţit al doctoriţei din Roşiorii de Vede, găsită moartă, lângă calea ferată a fost depus la casa părinţilor săi din comuna Troianul.   Pentru că modul în care a decedat femeia de 46 de ani rămâne o enigmă pentru mare parte dintre cunoscuţii săi, s-au emis mai multe ipoteze privind împrejurările în care aceasta a murit. Dacă anchetatorii au dat deja un verdict, iar medicul legist care a efectuat necropsia a stabilit că decesul s-a produs prin cădere, fiind vorba de un accident feroviar, colegii medicului susţin că aceasta suferea de o depresie şi că este posibil să se fi sinucis.

Tatăl medicului refuză să creadă că fiica sa s-a sinucis
După ce mai bine de 24 de ore nu au ştiut nimic fata lor, părinţii medicului de familie au aflat vestea năucitoare că aceasta a murit. Cu sufletul sfâşiat de durere, tatăl Rodicăi a stat de vorbă cu reporterii ADS Alexandria şi le-a spus că nu crede în varianat sinuciderii. „Nu avea probleme financiare, sentimentale sau de altă natură. Ea a pus tot timpul pe primul loc cariera şi acorda mare atenţie pacienţilor săi. Eu nu cred nici că s-a sinucis sau că a fost un accident. Cum de nu a văzut-o nimeni când s-a aruncat din tren sau dacă a căzut? Era singură în acel tren?”, ne-a spus Titu Mitrică. Nici angajaţii de la cabinetul medical nu cred în varianta sinuciderii. „Eu nu cred că s-a sinucis. Când a plecat de la cabinet şi nici înainte nu părea stresată, supărată, nu avea probleme de sănătate sau financiare”, a spus şi Alexandrina Gavrilă, femeia de serviciu de la cabinetul al doctoriţei, care o cunoaşte pe aceasta de şapte ani. Rodica Ligia Mitrică era singurul copil al familiei, iar ca medic era foarte apreciată în rândul comunităţii locale.