marți, 3 mai 2011

Orădenii au avut rezultate peste aşteptări la Campionatul Naţional de Karate Tradiţional



În perioada 30 aprilie - 1 mai , Arena "Antonio Alexe" a găzduit  ediţia cu numărul douăzeci a Campionatului Naţional de Karate tradiţional pentru secţiunile de juniori, tineret şi seniori, în cadrul căruia s-a stabilit ierarhia pentru acest an.
În lupta pentru titlu au pornit cei mai buni karateka (aproximativ 160 de sportivi), calificaţi de la faza interzonală desfăşurată la Iaşi, reprezentând 26 de cluburi din ţară. Clubul UAMT - U. Agora s-a numărat printre protagoniştii competiţiei, reuşind să obţină şapte medealii de aur, nouă de argint şi patru de bronz. Clubul Fudoshin se poate mândri de asemenea cu o medalie, obţinută la categoria de cadeţi. „ Mă bucur nespus de mult de rezultatele obţinute, ele sunt conform aşteptărilor sau chiar peste", a declarat antrenorul Pavel Vancea.

Succes
Concursul, organizat de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bihor, în colaborare cu C.S. UAMT- U.Agora Oradea, a fost apreciat de către sensei Dan Stuparu, preşedintele FRKT. Invitatul de onoare a fost sensei Vladimir Jorga , preşedintele Federaţiei Europene de Karate Tradiţional. Obiectivul propus de către C.S. UAMT - U. Agora în cadrul concursului pe echipe -  Cupa UAMT, de a se calificarea între primele trei , a fost îndeplinit, echipa reuşind să ocupe locul II cu 1.280 puncte, fiind devansată de către C.S. Petrolul Ploişti ( 2590 puncte). Pe locul 3 s-a clasat C.S. Ceahlăul Piatra Neamţ cu 670 de puncte.