miercuri, 12 octombrie 2011

Cum afisezi Google AdSense in Joomla

Daca ai un cont AdSense la Google, atunci sunt sigur ca vrei sa publici reclame pe site, se pot castiga bani in functiile de click-urile si vizitele pe care site-ul tau le are.

Cum sa instalezi modul de Google ADSense in site-ul tau Joomla!.

Daca vrei sa adaugi un cod de la Google AdSense pe site-ul tau, tot ce trebuie sa faci este sa instalezi un modul pentru Joomla.
Primul pas ar fi deci sa downloadezi un modul de AdSense pentru Joomla. Salveaza-l la tine pe calculator ca sa il poti instala in Joomla. Vezi ca la acel link gasesti ambele module: pentru Joomla! 1.0 si pentru Joomla! 1.5.
Citeste cum se instaleaza un modul in Joomla!, si instaleaza-l si tu.
Imediat dupa instalare cauta-l in lista de module, de obicei este ultimul in lista de module afisate pe pozitia "left" - asta daca faci o ordonare: Select Position: left, si se numeste "Sponsored Links".
google adsense module
O sa vezi ca ai foarte multe optiuni pentru customizarea reclamelor AdSense, poti face si alte copii ale modului ca sa le afisezi, insa intotdeauna sa fii atent la politica Google.

Google AdSense Module

Module Google AdSense pentru JoomlaGoogle AdSense este furnizor important de anunţuri contextuale care să permită tuturor webmasterilor pentru a genera venituri din site-urile lor. Dacă nu aţi făcut deja acest lucru, pentru înscriere AdSense.
Google AdSense Modulul Clicksafe din Joomlaspan a fost opţiunea cea mai populară a pune în aplicare Aceste reclame contextuale în cadrul Joomla! Acesta este utilizat pe mii de Joomla! site-uri web bazate pe şi este, de asemenea presă redacţiei de la Joomla oficială! Extensii Director! Acum, de asemenea, pentru Joomla! 1.5!
Versiune actualizată 3.0 a fost rescris complet, iar acest modul aduce mai multe opţiuni decât oricând.

    
100 compatibil cu Google AdSense Politica%
    
100% configurabile
    
XHTML conforme cu
    
Toate opţiunile disponibile cu Google AdSense sunt disponibile cu acest modul
        
Toate formatele de anunţuri, inclusiv introdus recent 200x200 pătrat
        
Colturi rotunde sunt, de asemenea, este posibil acum
        
Atât anunţurile de conţinut şi adlinks sunt disponibile în acelaşi modul
    
Codurile Chameleon sunt de asemenea disponibile ca opţiune. Folosind acest lucru, puteţi selecta culori pentru unităţile de anunţuri care se schimbă cu fiecare pageload (Numai cu versiunea ClickSafe).
    
Funcţie avansată (optional): Aveţi posibilitatea să selectaţi pentru a bloca anumite numere de IP să vadă anunţuri Google AdSense pe site-ul dvs. - caracteristica ClickSafe (Numai cu versiunea ClickSafe).
    
Puteţi avea copii cât mai multe pe site-ul dvs. aşa cum doriţi, păstraţi doar politicile Google în minte:
        
Până la trei unităţi de anunţuri pot fi afişate pe fiecare pagină
        
Până la trei unităţi de link poate fi, de asemenea, plasate pe fiecare pagină


Instalare (Joomla 1.0.x)

Instalarea acestui modul este foarte usor. Acesta este în esenţă face ca v-ar instala orice modul Joomla.

Mai întâi de toate, vă rugăm să descărcaţi cea mai recentă versiune de pe pagina de descărcări. Salvaţi-l pe computer într-o locaţie convenabilă, poate fi desktop-ul tau.

     Du-te la admin backend a Joomla! site-ul web şi de autentificare.
     Faceţi clic pe Instalatorii> Module în bara de meniu de sus (vezi imaginea de mai jos).
     Faceţi clic pe Browse ..., selectaţi Google AdSense modulul pe care l-aţi salvat pe computer.
     Faceţi clic pe File Upload & Install.
     Dacă nu este nimic in neregula cu configurarea / fişier de instalare, modul de dvs. va fi instalat!
     Acum, este timpul pentru configurarea utilizare dvs.:)
     Faceţi clic pe Module> Module site şi căutaţi pentru modulul doar instalat. În general, este instalat ca ultimul element în poziţia "stânga" modul. Puteţi folosi, de asemenea, filtrele de dropdown disponibile pe acea pagină.
     Deschideţi modulul (etichetate ca "Linkuri sponsorizate" în mod implicit) şi modifica parametrii de configurare după cum este necesar.

How to install a module in Joomla

De instalare (Joomla 1.5.x)

Instalarea acestui modul în Joomla 1.5 este chiar mai uşor. Se face ca v-ar instala orice extensie Joomla.

Mai întâi de toate, vă rugăm să descărcaţi cea mai recentă versiune de pe pagina de descărcări. Salvaţi-l pe computer într-o locaţie convenabilă, poate fi desktop-ul tau.

     Du-te la admin backend a Joomla! 1.5 site-ul web şi autentificare.
     Faceţi clic pe Extensii> Instalare / Dezinstalare din bara de meniu de sus (vezi imaginea de mai jos).
     Faceţi clic pe Browse ..., selectaţi Google AdSense modulul pe care l-aţi salvat pe computer.
     Faceţi clic pe File Upload & Install.
     Dacă nu este nimic in neregula cu configurarea / fişier de instalare, modul de dvs. va fi instalat! Nu-i aşa uşor?
     Acum, este timpul pentru configurarea utilizare dvs.:)
     Faceţi clic pe Extensii> Manager Modul şi căutaţi pentru modulul doar instalat. În general, este instalat ca ultimul element în poziţia "stânga" modul. Puteţi folosi, de asemenea, filtrele de dropdown disponibile pe acea pagină.
     Deschideţi modulul (etichetate ca "Linkuri sponsorizate" în mod implicit) şi modifica parametrii de configurare după cum este necesar.

How to install modules and other extensions in Joomla! 1.5
Cum sa faci mai multe copii ale acestui modul

Este posibil să nu fi mulţumit cu un singur bloc de anunţuri pe site-ul dvs., nu? Veţi dori probabil să adăugaţi mai multe. Iată cum:

Nu încercaţi să-l instalaţi în mod repetat ca nu este posibil şi nu este necesară. Deschideţi lista a tuturor modulelor din backend dvs. Joomla admin ("Module> Module Site-ul" in Joomla 1.0 şi "Extensii> Manager Modulul" in Joomla 1.5). Verificaţi caseta din stânga a modulului Joomlaspan AdSense, intitulat ca "Linkuri sponsorizate". Apoi mergeţi la partea de sus a paginii şi faceţi clic pe "Copy" butonul de pe dreapta sus. O copie a modulului vor fi create şi plasate sub anterior. Se va citi "Copy de ...'.

Acum, că deschide şi a modifica parametrii. Toţi parametrii pot fi configurate din nou, inclusiv de poziţia şi dimensiunea de anunţuri.

Puteţi face oricâte copii, după cum doriţi, dar vă rugăm să reţineţi că doar trei unităţi de anunţuri Google AdSense şi trei unităţi de link sunt permise pe pagină.