luni, 10 octombrie 2011

Oamenii de ştiinţă aruncă bomba: Trei OZN-uri vin spre Pământ ?

Omenirea e la un pas să afle adevărul despre existenţa şi vizitele extratereştrilor chiar de la cel mai puternic om de pe planetă, preşedintele SUA Barack Obama.
  • Navele ajung anul
viitor, în America
  • Aşa şi-au
imaginat
unii oameni
că ar arăta
navele
extratereştrilor
Tot mai mulţi americani sunt convinşi că guvernul lor posedă informaţii despre o invazie a extratereştrilor, care ar putea avea loc la sfârşitul anului viitor. “Cineva trebuie să ştie şi ar fi bine să ne spună şi nouă!”. Aşa sună petiţia americanilor care a ajuns în Biroul Oval, cu ajutorul unor jurnalişti. Peste 15.000 de oameni au semnat- o până acum, dar Casa Albă mai aşteaptă (conform legii) încă 10.000 de semnături pentru a da un răspuns oficial.

Navele ajung anul viitor, în America?

Dosarele secrete la care se referă iniţiatorii petiţiei ar confirma, negru pe alb, existenţa extratereştrilor, dar şi încercările lor repetate de a lua legătura cu noi. Isteria s-a creat după ce mai mulţi oameni de ştiinţă americani au afirmat recent că au detectat trei OZN-uri care se îndreaptă spre Pământ. Acestea s-ar afla acum în dreptul planetei Jupiter, dar traiectoria lor duce către o singură destinaţie: Terra.
Dacă teoriile savanţilor sunt corecte, navele extratereste ar trebui să ajungă pe planeta noastră la jumătatea lunii decembrie 2012 şi au ca loc de aterizare America.